top of page
Boxwall_huset.jpg

YTTERVEGGSLØSNINGERSOM GIR EN BEDRE ØKONOMI.

Banner.png

HVORDAN

INNOVATIV PATENTERT
BYGGTEKNOLOGI.

Vi har utviklet en byggteknologi som både er enkel og effektiv. Den har bæringen i ytterveggene, noe som reduserer vekten, og gir konstruksjonene betydelig lavere vekt. Dette fører også til at vi får 50% mindre kuldebroer, noe som gjør løsningen vår veldig enegieffektiv. Systemet er også veldig fleksibelt, og kan tilpasses til de fleste behov. 

IMG_4084.jpg
Banner.png

LØSNINGER

SKAPER BÆREKRAFT
OG LØNNSOMHET.

Vi synes det er for kostbart å bygge bærekraftige yttervegger. Dette grunnet høyt materialforbruk, dårlig energieffektivitet. kostbare vegger og en tidkrevende byggeprosess. Vi har derfor utviklet BoxWall®, som tar tak i alle disse utfordringene, og løser de på eksemplarisk vis. 

check.png

STORE BYGG

Ytterveggene i store bygninger er som regel ikke en del av bærekonstruksjonen, og de er derfor enklere å bygge med BoxWall®. Vi har utviklet løsninger for både Innfyllingsvegger og fasadeløsninger som monteres på utsiden av dekke-forkanten.  I samarbeid med kundene finner vi den løsningen som passer best for hvert enkelt prosjekt.  

check.png

SMÅHUS

BoxWall egner seg godt for småhus og vi har en verifisert løsning som egner seg på alle typer småhus inntil 3 etasjer, hvor både konstruksjonssikkerhet og bygningsfysikk er ivaretatt. Vi lager skreddersydde løsninger for hvert prosjekt slik at byggeprosessen skal gå raskt og feilfritt. 

store_bygg.png
småhus.jpg

"VI SKAL UTVIKLE VERDENS BESTE BYGGESYSTEM FOR YTTERVEGGER OG LAVENERGIVEGGER

- Håvar Moe, CEO
Banner.png

UTE I FELTEN

HVA 
SNEKKERNE
SIER
.

check.png

MORSOMT

check.png

SOM LEGO

check.png

IDIOTSIKKERT

check.png

EFFEKTIVT

IMG_4128_edited.jpg

Meld din interesse

Vi tar gjerne et møte med dere slik at vi sammen kan kartlegge hvilke fordeler deres prosjekter vil oppnå om de bygges med BoxWall®

Tusen takk for at du tok kontakt!

bottom of page